Generell informasjon

For enhver hund eller katt som tas inn i pensjonatet skal det vises vaksinasjonsattest.
Denne må ikke være eldre enn et år gammel.

Vaksine til hund
Første vaksine skal gis når hunden er 3 mnd. gammel. Denne heter "Nobivac DHPPi /BbPi", og er en vaksine mot valpesyke, hepatitt, parvovirus og kennelhoste. Deretter skal hunden revaksineres èn gang pr. år.

Vaksine til katt
Første vaksine gis når katten er 10-12 uker gammel. Denne vaksinen er mot kattepest og katteinfluensa. Deretter skal katten revaksineres èn gang pr. år.

Hvis hunden eller katten blir syk
Per og Pias hundepensjonat og kattepensjonat har fast veterinær på Spydeberg dyreklinikk. Hvis det er mistanke om at noen av dyrene er syke, blir de gjenstand for vanlig klinisk undersøkelse av veterinæren, som også fastsetter den videre behandling. Kostnadene ved denne undersøkelsen og behandling bæres av hundens eller kattens eier. Hvis veterinæren forordner omfattende behandling av hunden, vil man såfremt det er mulig ta kontakt med eieren før slikt settes i gang.
Hvis eieren ønsker spesiell veterinærbehandling av sin hund under pensjonatoppholdet (eks. B-vitaminsprøyter) må det gis uttrykkelig beskjed om dette når hunden eller katten leveres i pensjonatet. Utgiftene ved slik behandling bæres av dyrets eier og inkl også kjøring til veterinæren.
Ved innlevering av hunden eller katten i pensjonatet bes vennligst opplyst om hvilke sykdommer hunden eller katten eventuelt har hatt de siste 3 ukene.

Hvis du må forlenge oppholdet
Da vi i ferietiden har endel problemer med hunder eller katter som ikke blir hentet til fastsatt dato, og det kommer inn nye hunder som skal overta oppstallingsplassen til den som ikke blir hentet, får vi problemer med plass til alle. Vi ber deg derfor gi beskjed slik at vi kan gjøre en avtale i hvert enkelt tilfelle.

Vi lover å behandle hver enkelt hund og katt på aller beste og sikreste måte.
Pensjonatets løpegårder hos hundene er 1,8 m høye, hos kattene er nettingen 2m høye pluss taknetting. Eventuell overhopping og rømming kan vi ikke stå ansvarlig for hvis det skulle skje.

Kontakt

Tlf.: 69 92 15 10
Mob.: 482 51 070 (sms)
E-post: hund@hund.no 

Startside  |  Generell informasjon  |  Hund  |  Katt  |  Priser  |  Veibeskrivelse  |  Kontakt

Copyright © www.katten.no -2015