Kattepensjonatet

Kattepensjonatet ligger godt avskilt fra hundepensjonatet.
Kattepensjonatet består av to bygninger. Et stort og luftig sommerpensjonat, og et helårs pensjonat med varmekabler i gulvene og klimaanlegg. Helårspensjonatet har store og luftige oppholdsrom. Det er tepper på gulvene og på hyllene. Katten har sin egen tissekasse, klorebrett, sine egne matskåler og en "hule" å krype inn i.

Rommene har også en luke i veggen ut til en egen luftegård under tak. Katten kan gå inn og ut hele døgnet som den selv vil. Disse luftegårdene er godt atskilt med 2m høy dobbel netting, i tillegg til taknetting. I uteburene er det flere trær som katten kan klatre i om den vil det. Har du to eller tre katter som du ønsker skal stå sammen, er oppholdsrommene rikelig store til det. 
I tillegg har luftegårdene et lite hus med teppe i, som det er veldig populært å ligge inni og følge med på hva som skjer.

Hver dag blir tissekassene tømt og alle skåler blir vasket. Teppene blir børstet og rengjort.
Kattene blir servert maten sin på morgenen. Vi vet at mange katter er kresne, og spiser ikke hva som helst, derfor serverer vi tørrfôr med høy smakelighet og gode ernæringsmessige fordeler. Kattene får også våtfôr om de er vant til å få det. Går katten din på en spesiell diett, kan du ta meg eget fôr, og katten din vil få tildelt dette.

Kontakt

Tlf.: 69 92 15 10
Mob.: 482 51 070 (sms)
E-post: hund@hund.no 

Startside  |  Generell informasjon  |  Hund  |  Katt  |  Priser  |  Veibeskrivelse  |  Kontakt

Copyright © www.katten.no -2015

Hva tilbyr vi deg og din katt?
- Daglig tilsyn og stell når du er borte på ferie.
- Fôring etter bestemte behov.
- Børsting og stell av de som trenger det.
- Kattene får tildelt egen medisin hvis dette er nødvendig.

Sommerpensjonatet
I sommerhalvåret åpner vi vårt store og flotte sommerpensjonat for kattene. Bygget er uisolert og består av store, åpne bur med trær som kattene kan klatre i. Her finnes også mat og vannskåler og en tissekasse.

I hvert av burene er det også en koselig kasse med et mykt teppe som katten kan krype inn i, om den ønsker å være litt for seg selv.

Vi opplever at dette sommerpensjonatet er et populært sted for kattene å være. Kattene kan se hverandre, men er atskilt med dobbel netting, slik at de ikke kan komme nær hverandre.

Hver dag blir alle burene rengjort, og da får kattene komme ut, en etter en, og sjekke ut omgivelsene.

Husk vaksinasjonsattest som ikke er eldre enn 1 år